Monday, 30 September 2019

RETURN TO AIR

1 comments

RETURN TO AIR


(Very Short Q/A)


1. The boy was called Sausage because ………………….

Ans:- He was fat and plump.


2. The boy was called ……………...

Ans:- Sausage


3. The boy did not like diving because ……………….

Ans:- He had week eyesight.


4. They all wanted me to learn duck-diving. Who were they?

Ans:- His friends and his instructor


5. What did Sausage bring from the bottom?

Ans:- A tin box


6. While swimming Sausage reached ………………..

Ans:-The other end of the pond


7. Sausage placed the tin-box on the ……………..

Ans:- Mantelpiece


8. Sausage put his ………………in the tin box.

Ans:- coin collection.


9. Sausage could not see inside the water because ……………….

Ans:-He had a weak eyesight.


(20-30 words)


1. Why was the boy called ‘Sausage’?

Ans:- The boy was quite fat and plump. So he was called ‘Sausage’.



2. Why did the boy not like diving?

Ans:- The boy had weak eyesight. He could not see inside the water properly without glasses. So he did not like diving.



3. What happened to Sausage when he tried duck-diving the first time?

Ans:- When Sausage tried duck-diving the first time, he brought out an old tin box instead of the brick.




4. Where did sausage reach while swimming?

Ans:- While swimming sausage reached the other end of the pond.



5. What did Sausage do with the tin-box?

Ans:- Sausage placed it on the mantelpiece at his home. He put his coin collection in it.